Büyükdere Şehit Ahmet Keleş İlkokulu
BÜYÜKDERE KÖYÜ YUKARI MEVKİİ YUKARI KÜME EVLERİ NO 4 SELİM / KARS

VİZYON

Amacı olan,katılımcı,demokratik ve laik,bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık,öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu , olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen girişimci,hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı

Tam Zamanlı

Soba

Okulumuz Selim İlçe Merkezine 18 km; Kars İl Merkezine 46 km uzaklıktadır.

Okulumuz Kars İli, Selim İlçesi, Büyükdere Köyü´nde yer almaktadır.